Reader
Open on CHYOA

Papa Straft dochter

Johan komt thuis uit zijn werk en gaat eens lekker op de bank zitten en zet de televisie aan. het is inmiddels kwart over vijf, en hij vraagt zich af waarom zijn tweeling dochters nog niet aan het koken zijn.

Dus hij besluit maar eens naar boven te gaan om te kijken wat de twee meiden aan het uitspoken zijn, als hij naar stilletjes naar boven loopt, hoort hij al zacht gekreun uit de kamer van saskia komen. Stilletjes loopt hij verder de deur van saskia's kamer zit dicht, maar de deur van denise haar kamer staat open, daar loopt hij eerst naar binnen maar daar is niemand te bekennen, maar tussen de twee kamers zit een raampje, daardoor kijkt hij de kamer van saskia binnen. Daar ziet hij Denise vastgebonden en geblindoekt op het bed liggen, en saskia is haar aan het beffen, langzaam voelt johan zijn lul groeien in zijn broek. nog even kijkt hij verder, dan ziet hij dat saskia een dildo in Denise haar kutje duwt en dat Denise begint te kronkelen door het bed, nu word hij bloed geil.

Hij loopt naar de deur en doet deze heel zachtjes open, de meiden hebben nog niks door, hij staat stilletjes te luisteren, en staat te masturberen. Opeens ziet Saskia hem, en ze schrikt

What's next?

Log in or Sign up to continue reading!