Reader
Open on CHYOA

The swedish story no 1

Peter hade länge upplevt att han kunde snacka omkull nästan alla tjejer han ville. Visst hade han inte alltid satsat på de mest intelligenta tjejerna, men inte alltför sällan hade skapligt smarta tjejer försökt få honom i säng. Han såg bra ut, men det var knappast det som gjorde det. Egentligen visste han inte vad det var som gjorde det så lätt, men det hade alltid funkat - så varför fundera. Han utgick ifrån att det var hans sätt att prata med brudarna.

Det var fredagskväll och Peter ute på korgen som vanligt. Han satt i baren och flera tjejer hade som vanligt spanat in honom. Det var det gamla vanliga, unga och äldre, snygga och mindre attraktiva. Alla såg de ut att vilja men inte riktigt våga komma fram och "prata".

Efter att ha hunnit igenom en halv öl såg han plötsligt en halvmörk kvinna i trettioårsåldern. Hon var inte alls oattraktiv. Vackert ansikte, fyllig kropp utan att vara överviktig och snygga men inte utmanande kläder. Hon liksom så många andra hade spanat in honom, men det var varken det eller hennes yttre som fångade Peters intresse.

Hon såg på honom på ett sätt som ingen annan, nästan som om han vore ett djur i bur.

What's next?

Log in or Sign up to continue reading!